SYFY komt volgende week met haar nieuwste comic-book-serie, Krypton. Maar voordat het House of El op ieders televisieschermen wordt getoond, kun je achter de schermen een kijkje nemen met een geheel nieuwe featurette. De video bevat een aardige lijst castleden die de nieuwe Superman-gelinkte serie bespreken. Evenals een glimp van de co-creator van de serie, David Goyer. De man bespreekt zijn bedoelingen voor de buitenaardse wereld, maar biedt ook een kijkje in de serie zelf en het soort verhaal dat de makers hopen te vertellen.

Het echte begin van Superman

Zoals in de video wordt vermeld, is Krypton klaar om het echte begin van de erfenis van de Superman te verkennen. Het is iets dat mogelijk is gemaakt dankzij de komst van Adam Strange. Strange deelt details over de toekomst van de man van staal met zijn grootvader, Seg-El. Dit zet vraagtekens bij wat Seg van plan is met de informatie te doen. Hierbij komt de vernietiging van de eigen wereld tegenover de geboorte van een superheld te staan.

Het veranderen van de typische formule geeft de serie een voorsprong, maar dat geldt ook voor het productieontwerp. Van wat tot nu toe is gezien, biedt de serie een aantal indrukwekkende sets en CGI-omgevingen. Of Krypton ook zo goed wordt ontvangen als vergelijkbare titels, zal moeten blijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*