Fantheorieën zijn een belangrijk onderdeel geworden van de cultuur rondom Westworld. In het eerste seizoen introduceerde de show een complex web van mysteries, waarvan fans een aanzienlijke hoeveelheid tijd probeerden deze te doorgronden. Deze theorieën bevolkten onder andere de actieve Westworld-subreddit, waar fans probeerden de verschillende tijdlijnen en dubbele identiteiten van de show te ontrafelen.

Maar het wordt nog moeilijker om iets te voorspellen in het tweede seizoen van Westworld , dankzij een controversieel plan van de makers Jonathan Nolan en Lisa Joy. “We houden ervan om met Reddit te fucken,” vertelde Nolan deze week aan een panel bij SXSW.

“Er zijn veel theorieën over het eerste seizoen van Westworld die plotwendingen bleken te zijn. We proberen uit te zoeken hoe we daar in het tweede seizoen op kunnen reageren. Een enigszins controversieel plan waar we aan werken; we zullen er over een paar weken een aankondiging over hebben. Het is ongelooflijk verheugend om te zien dat mensen zoveel werk verzetten – niet alleen in het ontcijferen van het seizoen, maar ook in de fan-art en muziek. De creativiteit die je ziet wanneer je een van deze dingen maakt, is buitengewoon.”

Wat dat plan precies is? Het klinkt alsof hij nep-theorieën op Reddit wil planten om fans uit te schakelen. We zijn benieuwd…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*