Een promo voor HBO’s aankomende films en tv-shows biedt nieuwe beelden van seizoen 2 van Westworld. Het geeft ons een glimp van de gevolgen van de opstand. Over iets langer dan een maand keert de geweldige serie van HBO terug met een gewelddadige reeks afleveringen. Hoewel het grootste deel van de actie voorheen was ondergebracht in Westworld zelf, zal Westworld seizoen 2 verder gaan dan het park. En het zal niet alleen de buitenwereld verkennen, maar ook andere themaparken die worden gerund door Delos.

ShogunWorld

Naast het Westerse themapark zal Westworld dit jaar naar alle waarschijnlijkheid ShogunWorld bezoeken. Dit aangezien kijkers een glimp kunnen opvangen van wat Delos nog meer heeft gemaakt. Naast amusement, leren we ook over de geschiedenis van het bedrijf en wat hun uiteindelijke doelen precies zijn. Vooral met betrekking tot de kunstmatige wezens die ze hebben gemaakt. Het einde van seizoen 1 zag eindelijk de gastheren zich tegen hun meesters keren, dus de toekomst van de show staat helemaal open. Maar het is duidelijk dat Dolores en Maeve een nieuw tijdperk inluiden. Eentje waar de werknemers van Man in Black en Delos hun leven niet zeker zijn.

HBO heeft een nieuwe promo uitgebracht om enkele van hun aankomende film- en serie-debuten te belichten, evenals terugkerende favorieten. Er wordt gekeken naar Bill Hader’s Barry, Michael B. Jordan in Fahrenheit 451, het nieuwe seizoen van Silicon Valley en enkele beelden uit seizoen 2 van Westworld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*