Als je denkt dat je sterke gevoelens had toen je Baby Yoda voor het eerst zag, dan ben je niet de enige. Het blijkt dat Pedro Pascal van The Mandalorian dat ook deed. Nadat fans een glimp van Baby Yoda hadden opgevangen, was er een obsessie geboren. Ook Pascal wist dat Baby Yoda een hit zou worden.

Geen verrassing

Disney’s uitvoerend voorzitter, Bob Iger, was misschien geschokt door de populariteit van Baby Yoda, maar Pedro Pascal was dat niet. Bij het zien van zijn co-ster van The Mandalorian , wist Pascal dat grootsheid wachtte. Bij het zien van de concept art vertelde Pascal Yahoo Movies UK over zijn reactie en zei: “Dat deed ik. Ik kan mezelf er niet toe brengen te liegen en te zeggen ‘we hadden geen idee van het gevoel dat hij zou zijn’. We hebben het er nooit over gehad dat het zeker was, maar ik hield onbewust voor mezelf dat de eerste keer dat ik het beeld in de illustratie zag tijdens die eerste ontmoeting, ik dacht ‘oh mijn God, mensen zullen hun verstand verliezen over dat’. Dus eigenlijk was het geen verrassing.”

‘Het is best schattig’

“Het was ongelooflijk om te zien hoe getalenteerd de afdelingen zijn. Het was gewoon ongelooflijk, van het productieontwerp tot het bedrijf, Legacy Effects, dat de pop en zoveel rekwisieten en wezens heeft gemaakt. Er is alle geschiedenis die ze naar voren brengen uit de andere films en uit hun ervaringen met andere films. Je bent onder de beste mensen en dus moet je jezelf echt een passagier maken. Het is ongelooflijk fascinerend om te zien hoe ze voor de pop zorgen en ook verschillende manieren vinden om zichzelf uit te drukken en een ongelooflijke sc√®nepartner te worden. Het is best schattig.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*