Terwijl AMC’s Walking Walking nog steeds rouwt om het verlies van Carl Grimes, geeft maker Robert Kirkman toe dat het een tragische beslissing was die genomen moest worden.

In de afgelopen 8 seizoenen is he Walking Dead erin geslaagd om fans op scherp te houden, maar zelden in de geschiedenis van de show heeft het een wending getrokken als Carl’s dood. De kijkers zagen een dodelijke walker-bite in het midden van het seizoen. Een deel van de schok kwam van het feit dat Carl nog steeds springlevend is in de comics van Kirkman, wat Kirman ertoe heeft gebracht uit te leggen wat er in godsnaam aan de hand is.

“Carl is een van mijn favorieten en Chandler Riggs was vanaf de eerste dag een essentieel onderdeel van de show… dus het is nog steeds schokkend. Het is niet anders dan Andrea’s dood in de strips, wat me erg van streek maakte, en toch was ik er 100% verantwoordelijk voor. Maar ik wist dat het nodig was voor het verhaal en zou leiden tot interessante ontwikkelingen om alles in beweging te houden, hetzelfde met Carl in de show. Het is schokkend, maar weten wat er uit komt maakt het verlies wat makkelijker.”

Belangrijk is dat een Carl-vrije show de toekomst zal helpen vormen voor mensen zoals Rick, Daryl en Maggie in de nasleep van zijn vertrek. Alhoewel de sterren van de show – en zelfs Carl-acteur Chandler Riggs – allemaal hun woede en verdriet hebben geuit over de beslissing, valt niet te ontkennen dat het The Walking Dead heeft geholpen de krantenkoppen te halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*