Alicia Vikander heeft veel gesproken over de training die ze onderging en leidde tot het filmen van haar aankomende film Tomb Raider. De actrice kwam 12 kilo spieren aan en deed veel cross-training, waaronder rotsklimmen en zwemmen, om fit te worden voor de rol. Tijdens het filmen moest ze volop actiereeksen doen nadat ze al die spieren had gekweekt, maar onlangs onthulde Vikander dat het moeilijkste om te filmen niet eens het soort scène was dat ze verwachtte. Ze zei dat het filmen van de waterscènes haar er bijna toe bracht op te geven, vertelt ze.

“Ik wist niet dat tijdens het filmen de waterscènes het zwaarst zouden worden. Ik was voorbereid op pijn, sneetjes en moeilijke actiescènes, en tegen het einde was ik een beetje teleurgesteld dat het koude water het ding zou worden dat me echt demotiveerde.”

Als je de trailer voor Tomb Raider hebt gepakt, heb je waarschijnlijk al Lara Croft van Alicia Vikander vanuit een boot omhoog zien zwemmen. Ze onderzoekt het werk van haar overleden vader en dit betekent een reis naar een mysterieus eiland door stormbeladen wateren. Uiteraard zou het ruwe water moeilijk zijn om in te schieten, maar Vikander maakte een paar maanden geleden ook duidelijk dat de waterscènes een beetje eng waren. Op een gegeven moment moest ze zelfs scènes opnieuw filmen omdat ze te koud werd en ’te blauw werd’ voor de camera. Nu spreekt ze zich uit dat deze scènes het moeilijkst waren om voor de film te filmen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*