Afgelopen december werden een aantal opmerkelijke films uitgebracht, maar de grootste commerciële grootmachten van het stel waren Star Wars: The Last Jedi en Jumanji: Welcome to the Jungle . Terwijl The Last Jedi financieel succesvol is, is het geen schokkender, gezien de manier waarop deze filmserie in het verleden heeft gespeeld, maar Welcome to the Jungle (een quasi-reboot naar de door Robin Williams geleide Jumanji uit 1995) overtrof de verwachtingen en werd de vijfde film met het hoogste percentage van 2017. Wat ook interessant is, is dat Welcome to the Jungle ’s regisseur, Jake Kasdan, banden heeft met de Star Wars- franchise, omdat zijn vader, Lawrence, en zijn broer, Jon, beiden hebben gewerkt aan Star Wars- films. Kasdan is echter niet bijzonder geïnteresseerd in het werken aan een project in een sterrenstelsel ver, ver weg omdat hij zijn Star Wars-fandom teveel waardeert. Kasdan legde uit:


“Ik ben gewoon een grote fan. Er is een deel van mij dat het voelt alsof je dat opgeeft als je achter het gordijn stapt. Ik ben dol op de bewortelingspositie waarin ik ben geweest met die waar mijn vader en nu mijn broer aan hebben gewerkt. Het is echt opwindend om in de buurt te zijn, zonder de druk en de angst om er zelf verantwoordelijk voor te zijn.”

Voor degenen die het niet weten, schreef Lawrence Kasdan The Empire Strikes Back, Return of the Jedi, The Force Awakens en het aanstaande Solo: A Star Wars Story, waarvan hij de laatste schreef met Jon Kasdan. In plaats van in de voetsporen van zijn vader en broer te treden, vertelde Jake Kasdan aan Business Insider dat hij niet ‘super gefocust’ is. Voor nu is het perfect om met de rest van ons aan de bankzijde te zitten en de nieuwe Star Wars-films als een fan te bekijken. Bovendien heeft Kasdan genoeg om de komende jaren mee bezig te blijven. Het werd vorige maand officieel aangekondigd dat Kasdan Jumanji 3 zal leiden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*