Een derde trailer is zojuist uitgebracht voor de YouTube Karate Kid follow-up serie Cobra Kai. Daniel LaRusso (Ralph Macchio) heeft nog steeds zijn soepele karate-moves onder controle! Daniels voormalige rivaal Johnny Lawrence (William Zabka) is een sensei geworden in de nieuwe serie, leerden we in de vorige trailer. Cobra Kai pikt het verhaal van Daniel en Johnny op 30 jaar na de gebeurtenissen van de geliefde originele Karate Kid, uitgebracht in 1984.

Daniel weet niet meer hoe hij moet waxen

Er is veel gebeurd sinds Daniel voor het eerst de manieren van karate leerde van Mr. Miyagi. Hij versloeg bully Johnny door zijn iconische crane-move te ontketenen. Daniel, zoals je misschien al zou verwachten, is rustiger geworden en wordt een succesvolle professionele familieman. Daniel heeft echter moeite gedaan om het evenwicht te bewaren sinds hij zijn geliefde mentor verloor. Johnny zit ondertussen in zwaar weer. Het verhaal draait om Johnny die probeert weer op de been te komen door de Cobra Kai-dojo te heropenen. Hierbij wordt de oude rivaliteit met Daniel weer herleefd.

Cobra Kai heeft een derde trailer uitgebracht die zich richt op Daniel. Misschien is er veel gebeurd met het personage van Macchio sinds 1984, maar Macchio lijkt zelf nauwelijks ouder te zijn geworden. Zoals we in de clip zien, is Daniel geen fan van Johnny die terugkeert om Cobra Kai te doen herleven en oude wonden te openen. Bekijk de trailer hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*