Bear Grylls is geen onbekende voor avontuur, dus het is geen verrassing dat hij zich op onbekend terrein begeeft door een gloednieuwe serie, Bear Grylls: Face the Wild , uit een onverwachte bron te lanceren: Facebook Watch. Het sociale mediaplatform is vertakt in originele content en heeft samen met Grylls een nieuwe serie ontwikkeld die als doel heeft om van Facebook-gebruikers overlevingsdeskundigen te maken.

Face the Wild op Facebook Watch

Face the Wild is de nieuwste serie van de televisiepersoonlijkheid. Grylls rent al meer dan een decennium rond in ruige, meedogenloze omgevingen op televisie, met series als Man vs. Wild, Worst-Case Scenario en Running Wild met Bear Grylls. Naast het aantonen van een reeks uitdagende omstandigheden in zijn verschillende series, heeft Grylls ook gastheer voor tal van beroemdheid gaststerren gespeeld in zijn serie voor sterren als Jake Gyllenhaal, Kate Winslet en zelfs Barack Obama.

“Survival-expert Bear Grylls verrast Facebook-volgers, die hem hebben geïnspireerd, met een kans om de wildernis zelf te ervaren. Deelnemers delen hun opmerkelijke verhalen, terwijl Bear hen helpt uit hun comfortzones te stappen en de kracht van het buitenleven te omarmen. Deze gloednieuwe serie wordt gelanceerd op 21 maart en biedt elke week een andere reis – een beetje inspirerend, een beetje hilarisch en een beetje hartverscheurend – alleen op Facebook Watch!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*