Hulu heeft beelden gepresenteerd van Alexis Bledel in The Handmaid’s Tale Season 2. De show keert op 25 april terug naar de streamingdienst met twee afleveringen, waarbij de rest van de 13-afleveringsreeksen elke week worden uitgebracht. The Handmaid’s Tale Season 2 zal drie meerafleveringen hebben dan Seizoen 1. Bekijk de afbeelding hier:

Ondanks haar dramatische aanval op de wachters van Gilead in het eerste seizoen, lijkt ze springlevend. Fans van de roman van Margaret Atwood merkten op dat haar omgeving lijkt te passen bij de beschrijving van de koloniën in het boek. Hoewel het in het eerste seizoen slechts kort werd genoemd, beschrijft de roman de koloniën als delen van Noord-Amerika vervuild met radioactief afval, waar Gilead criminelen, ook bekend als Unpeople, stuurt om handarbeid uit te voeren. Het ziet er naar uit dat fans deze nóg donkerdere kant van Gilead eindelijk in actie zullen zien.

Alexis Bledel speelt in The Handmaid’s Tale Emily, een universiteitsprofessor die een moeder was die vóór de oorlog met een andere vrouw was getrouwd en die een gruwelijke bestraffing heeft ondergaan als dienstmaagd Ofglen. Woedend en uit op wraak, behandelt ze de slachtoffers van Gilead nog steeds met tederheid en mededogen.

De Emmy-winnende dramaserie komt terug met een tweede seizoen gevormd door de zwangerschap van Offred en haar voortdurende gevecht om haar toekomstige kind te bevrijden van de dystopische verschrikkingen van Gilead. “Gilead is in jou” is een favoriete uitspraak van tante Lydia. In seizoen 2 zullen Offred en alle andere personages vechten tegen – of toegeven aan – deze duistere waarheid. Wanneer de serie op het Nederlandse Videoland zal verschijnen, is nog niet bekend. Natuurlijk houden wij je op de hoogte!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*