Sinds ze werd ge├»ntroduceerd in Iron Man 2, wilden veel fans een solo Black Widow film. Nu lijkt het erop dat het eindelijk gaat gebeuren, want Marvel heeft een scenarist ingehuurd voor de film. De superspy Avenger’s solo-film met Scarlett Johansson zou een unieke en opwindende MCU-uitgave kunnen zijn die in zijn eigen subgenre valt. En het klinkt alsof Scarlett Johansson vanaf het begin betrokken zal zijn. Tijdens een interview voor Avengers: Infinity War, sprak de actrice over wat volgens haar een goede Black Widow-film zou zijn:

“Ik vind het leuk om dit personage te spelen. Ik denk dat er zeker een kans is om de Widow te verkennen als een vrouw op zichzelf. Onafhankelijk en een die actieve keuzes voor zichzelf maakt, waarschijnlijk voor de eerste keer in haar leven. Weet je, ze heeft die mogelijkheid niet altijd gehad, dus als het aan die criteria zou voldoen, dan zou ik het wel willen doen.”

Black Widow

Black Widow is een van de meest boeiende personages in de MCU met haar duistere verleden en geschiedenis als een spion. Het personage is nu een bekend en beproefd onderdeel in de films en het publiek heeft geen basis nodig voor wie ze is. Dus of de solofilm nu een directe prequel is of dat deze in de huidige tijd plaatsvindt; iedereen kan hem kijken. Dit staat in tegenstelling tot Captain Marvel, die bij de gemiddelde persoon waarschijnlijk niet bekend is. Het schijnt dat Scarlett Johansson zo’n 25 miljoen dollar heeft gevraagd voor de film.

Maar goed, op die film moeten we nog even wachten. Wel hebben we hier vast de trailer van Avengers: Infinity Wars voor je, die in april op het programma staat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*