Het einde is nabij voor Game of Thrones van HBO, maar de sterren zelf krijgen er maar geen genoeg van.

Een van de grootste namen die de populaire fantasieshow siert is Iain Glenn in zijn rol als Ser Jorah Mormont. Ooit een duistere spion voor de vijanden van Daenerys Targaryen, nu aan de kant van Dany herself. Lord Friendzone strijdt weer voor Khaleesi! Terwijl Glenn weigert veel weg te geven over wat hem in de laatste serie afleveringen te wachten staat, herinnert hij de fans eraan dat ze héél wat lekkers te wachten staat.

Een volwaardig einde

Sprekend met Indian Express, vertelt Glenn over de kwaliteit van het script in seizoen 8, maar vestigde de aandacht vooral op de finale. “Ik kan het niet zeggen, maar ik ben een van de weinige mensen die het script heeft gelezen en ik weet het einde en wat er gebeurt. Toen ik het las, vond ik het briljant. Ik ben ook een beetje een fan van de serie, en het verzadigde mijn verwachtingen en hoop. Het voelde echt als een volwaardig einde.”

Maar alhoewel hij blij is met het einde, snapt hij wel dat niet iedereen de bitterzoete finale fijn zal vinden. “Maar we zullen moeten zien. Je weet met iets dat zo groot is als Game of Thrones, je niet iedereen kan behagen. Ik kan alleen maar zeggen dat we zullen doen wat we eerder hebben gedaan en dat de schrijvers geweldige afleveringen hebben geschreven. Ze hebben tot nu toe een geweldige slagingspercentage gehad, en ik ben er zeker van dat dit zo doorgaat.”

Game of Thrones seizoen 8 gaat ergens in 2019 in première.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*