Met een met sterren bezaaide cast die Robert DeNiro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel en vele anderen omvat, is de terugkeer van Martin Scorsese naar het gangstergenre – The Irishman – gemakkelijk een van de films waar mensen de komende jaren het meest naar uitkijken.

Hoewel er geen officiële releasedatum is gepland voor de film, is het de bedoeling dat deze in 2019 wordt uitgebracht – maar de kosten voor de film lopen ver voorbij het oorspronkelijke budget dat door Netflix is ​​vastgesteld. PageSix.com meldt dat het budget van de film nu is opgelopen tot $ 175 miljoen – het grootste budget van zijn carrière – en het bedrag klimt met de dag. Het oorspronkelijke budget was vastgesteld op $ 125 miljoen, waarbij Netflix ook een vooruitbetaling van $ 105 miljoen deed.

Toegegeven, Netflix heeft diepe zakken en kondigde onlangs een uitgave van $ 8 MILJARD aan in het komende jaar voor het verwerven van nieuwe inhoud – dus het uitgeven van dit geldbedrag is niet heel verschrikkelijk. Toch is het een extra $ 50 miljoen.

Bovendien was de filmshoot de langste uit Scorseses carrière, volgens de bron van PageSix – 106 dagen, één dag langer dan Hugo. Het filmen eindigde deze maand, maar de lange tijd tussen nu en 2019 is te danken aan het uitgebreide postproductieproces dat moet plaatsvinden om DeNiro, Pacino, Pesci en andere acteurs digitaal jonger te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*