Het Marvel Cinematic Universe komt samen als nooit tevoren met de release van Avengers: Infinity War. Helden die elkaar nog nooit hebben ontmoet, kruisen eindelijk elkaars paden, wat waarschijnlijk tot een geweldige chemie zal leiden (en ongetwijfeld wat schermutselingen). Er is veel om naar uit te kijken in de film. Een introductie die Spider-Man: Homecoming-acteur Tom Holland op een bepaald moment in de toekomst wil zien, is een moment tussen Peter Parker en Black Panther’s Shuri. In een recent interview zei de acteur:

“Ik denk dat Peter dat geweldig zou vinden. Er zijn een paar geweldige momenten in de strips waarin Peter daar terechtkomt. En Letitia en ik zijn het afgelopen jaar hele goede vrienden geworden. Het zou geweldig zijn als onze personages elkaar ontmoeten, het zou zo grappig zijn. Ze is briljant in de film, ze is eigenlijk mijn favoriete onderdeel van Black Panther.”

Het klinkt alsof Tom Holland net zo geïntrigeerd is door de mogelijkheid om met Shuri-actrice Letitia Wright te werken als Peter Parker zou zijn over het ontmoeten van Shuri in het Marvel Cinematic Universe. De twee acteurs zijn blijkbaar goede vrienden geworden in de loop van het afgelopen jaar (werken aan een van de grootste films ooit gemaakt doet dat met je), en Holland wil dat Peter en Shuri op een gegeven moment samenwerken. In de strips is er immers al een precedent voor en Holland lijkt te denken dat de combinatie van hun personages voor een aantal komische momenten zou kunnen zorgen.

Peter Parker en Shuri zullen hun volgende verschijning in het Marvel Cinematic Universe maken wanneer Avengers: Infinity War volgende maand in de bioscoop debuteert op 25 april. Stay tuned!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*