Zowat elk populair stuk media krijgt tegenwoordig een nieuw spel dat daarop is gebaseerd. Het is dus geen verrassing dat er een gloednieuw mobiel spel is gebaseerd op de populaire HBO-serie Westworld.

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft aangekondigd dat de preregistratieperiode voor Westworld op mobiele apparaten van start is gegaan, waardoor gamers zich aan kunnen melden ​​en zich kunnen voorbereiden op de release van de mobiele versie van het spel op basis van de HBO-serie.

Spelers zullen de rol op zich nemen van een stagiair die de Delos Park Training-simulatie moet overzien en onderhouden. De gamers zullen controle hebben over verschillende aspecten van de Westworld-parkactiviteiten en de AI die de wereld bevolken. De game is ontworpen met het oog op een meer kindvriendelijke esthetiek in vergelijking met wat in de HBO-serie wordt genoemd.

Warner Bros. werkt samen met Kilter Films terwijl het WB Games San Francisco-outletontwerp het spel ontwikkelt in samenwerking met Behavior Interactive. Westworld wordt later in 2018 gelanceerd voor iOS-en Android-apparaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*